Pune o intrebare
Adresa dumneavoastra de e-mail va ramane privata. * - Campuri obligatorii
testicol necoborat în scrot

Am un băiețel de 5 ani și are testicolul drept necoborat în scrot…știu ca trebuie operat. ..vreau sa știu cât costa operația la dvstra. ..Mulțumesc

Raspunsul medicului
va rog sa ma ajutati

Am un bebe de 7 luni.La controlul de 6 luni med de Fam a zis ca ar trebui sa il vadă un medic chirurg pentru ca nu are testicolele coborâte.Înainte ii mai coborau câteodată dar acum nu mai vor.Am fost la chirurg si s-a uitat in treacăt la el.mi-a dat o rețetă cu pregnyl(daca il găsesc)si a zis sa revin când găsesc injecțiile si ca daca nu vor cobora pana la un an va trebui operat.va rog din suflet sa îmi spune-ti ce as putea sa fac.

Raspunsul medicului
testicul flonat

Buna ziua dle doctor! Am un baietel de 4 ani la care am observat zilele trecute ca un testicul este flotant (cel drept): s-a retras in urma unei respiratii profunde. am urmarit si astazi, cand este la loc lui cand urca putin iar la palpare coboara. mentionez faptul ca el s-a nascut cu ambele testicule si ca amandoua sunt coborate in scrot.
ce trebuie facut? ùultumesc frumos pentru raspuns.

Raspunsul medicului
   Buna ziua. In cazul testiculelor flotante se poate astepta pana la 6-8 ani sau se poate administra un tratament hormonal.  
testiculi flotanti

Buna ziua. Am un baietel de 1 an si 4 luni care a avut testicolele normal coborate in scrot pana la varsta de 6 luni si apoi am observat ca incet incet s-au retras si mai coboara doar la baie. Un medic urolog ne-a recomandat tratament cu Pregnyl pe care ni l-a adus cineva de afar insa este de 5000 de unitati. il putem administra baietelului nostru de 1 an si 4 luni?? daca da in ce concentratie si la ce interval de timp?
Mentionez ca dr urolog a zis sa ii facem dintr-o doza a zecea parte( echivalentul pregnylului de 500 um) la interval de 3 zile. Va rugam ajutati-ne cu un sfat! Multumim anticipat.

Raspunsul medicului
Buna ziua. Pt un dozaj exact in functie de varsta si kg trebuie sa consultati un medic endocrinolog caci el se ocupa de hormoni si nu chirurgul
varog am uncopil care afost operat la testicule

am uncopil de 7 anii care afost operat la testicule ne coborate ce tratament trebe sai dau casa se delvolte testiculele ?

Raspunsul medicului
   Buna ziua, Pt dezvoltarea testiculelor trebuie sa mergeti la un medic endocrinolog.
Pagina Anterioara